Start

Hill+Knowlton Strategies är en kommunikationsbyrå i Stockholm.
Och på 80 andra platser runt om i världen.

Hill+Knowlton är en ledande, global kommunikationsbyrå, specialiserad inom public relations, marknadskommunikation, corporate communications och public affairs. Vi jobbar med allt från rådgivning, strategier, krishantering och medierelationer till produktlanseringar, opinionsbildning och hållbarhetskommunikation. ​

Våra kunder väljer oss för vår breda kompetens. Utöver de skarpa kollegor som finns i Stockholm är vi cirka 2000 konsulter runt om i världen som också kan bidra till att stärka våra kunders affär med sina erfarenheter och kunskaper. ​

Vi arbetar med såväl lokala startups som svenska globala bolag, både små och stora. Vi jobbar dagligen över nationsgränser. Vi arbetar kreativt och metodiskt, vi fokuserar på kvalitet i våra leveranser och resultat för våra kunder. Det gör att de stannar. Länge.

Vi drivs av våra värderingar och träffar du en konsult från Hill+Knowlton träffar du en modig, lyhörd, framåtsträvande och generös person.

Vårt mål är att vara den bästa byrån för företag och organisationer med ambitioner!  ​

Nyheter

Vår expertis

På H+K använder vi oss av strategi, kreativitet och innovation – underbyggt av data och analys – för att lösa våra kunders kommunikationsutmaningar.

Branscher

Vi har erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer inom ett brett spektrum av branscher.
Läs mer

Tjänster

På H+K har vi specialistkompetens inom allt från innehållsproduktion till medierelationer och krishantering.
Läs mer

Produkter

Vi använder produkter och verktyg som säkerställer hög kvalitet i alla våra leveranser.
Läs mer