Start

H+K är en internationell PR-byrå med över 80 kontor runt om i världen.

Vi tror att alla företag, organisationer och varumärken har en publik, och dagens publik har mer makt än någonsin tidigare. De har makten att avsätta företagsledare, förändra företags- och varumärkesstrategier, påverka regeringars politik, göra produkter omöjliga att sälja eller skapa miljardföretag. Allmänheten idag kräver sanning, öppenhet och ett bra uppförande.

Vår passion för våra kunder innebär ett driv att hela tiden utveckla nya produkter och tjänster för att hjälpa dem och allmänheten att kommunicera. Vi är alltid i beta.

Vi är övertygade om att varumärken med en klar strategi och ett tydligt, autentiskt syfte har störst möjlighet att lyckas. Denna tanke, och metod för att arbeta med kunder för att förbättra deras resultat, kallar vi för: 3P Communications™

Nyheter + Insikter

Vår expertis

Vårt löfte till våra kunder är att vi ständigt kommer att utvecklas för att hjälpa dem att möta de krav de ställs inför och att hjälpa dem att bättre kommunicera med allmänheten.

H+K levererar djup sektorkunskap och bred PR-expertis som gör det möjligt för oss att lösa våra kunders komplexa kommunikationsutmaningar. Vår bredd och vårt djup gör det möjligt för oss att samla den bästa expertisen och specialisterna för att skapa flexibla och kunniga team för våra kunder.

Vårt arbetssätt är en blandning av strategi, kreativitet och innovation som stöds av data och analys.

Sektorer

H+K levererar djup sektorkunskap och bred PR-expertis som gör det möjligt för oss att lösa våra kunders komplexa kommunikationsutmaningar.
Läs mer

Specialistkompetens

Vi tillhandahåller djuplodande specialisttjänster till våra kunder. Utöver vår kärnkompetens förnyas vi ständigt genom att utveckla nya kompetenser för att hjälpa kunder att övervinna de utmaningar som de står inför.
Läs mer

Produkter

Från att hitta rätt influencer till att mäta resultaten av en kampanj i realtid så har vi produkter och verktyg för att säkerställa att vi levererar högsta kvalitet från dag ett.
Läs mer