Analys och insikter


Tillbaka

Data är hjärtat i H+K:s sammanslagna strategi. Inom våra nav hittar du analytiker och mätningspecialister som arbetar tillsammans med innehålls- och publiceringsstrateger, filmregissörer och designers – alla fokuserade på samma kundcentriska mål. Oavsett om det är att hitta rätt ögonblick att prata med din målgrupp, identifiera det tomma utrymmet som ett varumärke kan äga eller bevisa värdet av kreativ kommunikation, handlar Data + Analytics-enheten om att grunda vårt arbete i data och insikt för att spegla vår besatthet – att alltid göra det som är rätt för våra kunder.

Ett kollektiv av passionerade forskare, analytiker och utvärderare runt H+K-nätverket – som hjälper dig att förstå dina publik, ta fram dina insikter och visa mätbar effekt.

Sektorer

H+K levererar djupa branschkunskaper i kombination med specialiserade kompetensområden. Vi förstår våra kunders ekosystem och hur man engagerar deras målgrupper.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer