Energi och industri


Tillbaka

Holmes Report har sagt att H+K utan tvekan har varit det bästa PR-konsultteamet för energi i Europa, och vi har tidigare utsetts till BusinessGreen’s ’Green PR Agency of the Year’. Vi är stolta över det arbete vi gör för våra kunder och vi ser till att göra det bra.

Vårt energi- och industriteam har oöverträffad expertis, kompetens och erfarenhet samt det bredaste utbudet av kärntjänster som finns i hela sektorn och under en och samma kommunikationsbyrås tak.

Vi hanterar B2B, företags, public affair-s, digital, varumärkes- och B2C-kommunikation för kunder inom energi-, infrastruktur, industriell teknik, transport och tillverkning, med specialister inom varje område. Vi har arbetat på mogna marknader och utvecklingsländer och har erfarenhet av Fortune 500-företag, branschorganisationer, myndigheter, nystartade företag och investerare i alla sektorer (inklusive olja och gas, kärnkraft, verktyg, pipelines, transmission, transport, gruvdrift, tillverkning, kemikalier, plast, förnybar energi, clean tech och energitjänster).

Vår industrisektorstruktur hjälper oss att påverka och utbilda publikerna som är viktiga för våra kunder; från att bygga digitala och innehållsinriktade kampanjer för intressenter, till att säkerställa politiskt stöd i komplexa lagstiftningsmiljöer, till att skapa kontakt med konsumenter.

Kontakta oss om du vill veta hur vårt team kan, tillsammans med er, utveckla kommunikation som hjälper er att uppnå era affärsmål.

Jessica Bissmark

COO

Our Energi och industri news + insights

Specialistkompetens

Vi integrerar kärndiscipliner för att kunna leverera en djup branschkunskap i kombination med specialistområden inom 'idéer + strategi', 'innehållsskapande' och 'publicering'.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer