Professionella tjänster


Tillbaka

Vi har hjälpt finansiella och professionella tjänsteföretag världen över att klara olika ekonomiska cykler och återuppbygga allmänhetens förtroende.

Finns det någon annan sektor som har stått ut med mer under det senaste decenniet? Finns det en annan sektor som kan jämföras vad gäller bredden av utmaningar och möjligheter som väntar de kommande tio åren?

Vi tror inte det: det är därför vi har ett team av motiverade och hårt arbetande konsulter med kunskaper inom sektorn och som alla sysslar med att hjälpa stora och små kunder att navigera i den föränderliga världen som omger oss.

Vårt team består av specialister med erfarenhet av företags-, B2B-, public affairs- och konsumentkommunikation. Denna mångfald gör att vi verkligen kan förstå de många målgrupper som våra kunder vill nå samt skapa kampanjer och plattformar som förbättrar och skyddar ryktet, allt grundat i insikter.

Vi skapar kommunikationer som ger verkliga resultat och våra långsiktiga relationer med kunder är ett bevis på detta. Vi är stolta över det arbete som vi gör och är glada över att arbeta i en sektor som intellektuellt utmanar och tillfredsställer lika mycket.

Relaterade projekt

Our Professionella tjänster news + insights

Specialistkompetens

Vi integrerar kärndiscipliner för att kunna leverera en djup branschkunskap i kombination med specialistområden inom 'idéer + strategi', 'innehållsskapande' och 'publicering'.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer