Sektorer

H+K levererar djup sektorkunskap och bred PR-expertis som gör det möjligt för oss att lösa våra kunders komplexa kommunikationsutmaningar.

Vår bredd och vårt djup gör det möjligt för oss att samla den bästa expertisen och specialisterna för att skapa flexibla och kunniga team för våra kunder.

Var och en av våra sektorer har integrerad kärnkompetens inom discipliner såsom medierelationer, varumärkesanseende, digitalt innehåll samt publicering.

Detaljhandel + fritid

Vi har bevisad framgång i att skapa fängslande kampanjer, lansera produkter, driva trafik och i att ta marknadsandelar.

Läs mer

Energi + industri

Från energi + teknik till gruvdrift + tillverkning hjälper vi våra kunder att navigera i den skiftande marknaden inom energi och industri.

Läs mer

Finansiella + professionella tjänster

Vi hjälper finansiella och professionella tjänsteföretag i alla storlekar att stärka sitt varumärke, förbättra sitt anseende och växa sitt företag.

Läs mer

Förpackade konsumtionsvaror

Vi startar konversationer, innehåll och kampanjer som ser till att konsumenter väljer dina varor från butikshyllan.

Läs mer

Hälsa + välmående

Hälsa är något som berör oss alla. Vi berättar historier som inspirerar opinionsbildning och skapar förändring inom alla hälsosektorer.

Läs mer

Mat + dryck

Maten vi äter, hur vi skaffar den och vad den betyder för oss förändras nästan lika snabbt som medielandskapet.

Läs mer

Mobilitet + logistik

Oavsett om det gäller flyg, järnväg eller sjöfart hjälper vi dig att navigera bland regler, personer och förordningar som din publik bryr sig om.

Läs mer

Myndigheter + offentlig sektor

Vi vet rätt aktörer, maktcentrum och budskap för att nå viktiga politiska beslutsfattare och intressenter över hela världen.

Läs mer

Sport

Vårt team med sport- och underhållningsfantaster bygger genuin varumärkespreferens, vilket säkerställer maximal trovärdighet, hype och dedikerade fans.

Läs mer

Teknik

Vi har djup förståelse för tekniska ekosystem och hur man skapar integrerade kampanjer som bryter status quo.

Läs mer