Vad roligt, då är det kanske dig vi söker!

Vi på Hill+Knowlton Strategies letar efter dig som till hösten är intresserad av göra din praktik på en global byrå med kollegor och kunder över hela världen. Du blir en viktig del i våra kundteam och får möjlighet att testa på många av de dagliga arbetsuppgifter som ingår på en byrå. Praktiktjänsten är på heltid och omfattar 12 veckor, exakta datum är flexibelt.

Du kommer bland annat att få vara med och anordna evenemang både hos oss och för våra kunder, bygga och underhålla medierelationer, skriva pressmeddelanden och annat textmaterial, göra olika typer av researcharbeten, bidra vid pitcharbete och mycket mer.

För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik, jobba både i team och även självständigt, samt vara nyfiken på att lära dig mer om våra kunder och deras branscher.

– Vi söker efter en lagspelare. Du är antagligen kreativt eller är analytiskt lagd, eller varför inte båda – det viktiga är ditt genuina intresse för kommunikation och näringsverksamhet, säger Åsa Mogerud, VD på Hill+Knowlton Strategies, när hon beskriver vem hon ser framför sig i urvalsprocessen.

Hill+Knowlton är en internationell kommunikationsbyrå som arbetar inom PR, med kampanjer och kommunikationsrådgivning. H+K har 80 kontor runt om i världen och är speciellt starka inom Corporate Communications, Public Affairs, Sustainability och Marketing Communications. Byråns kunder är stora globala företag, både svenska och internationella samt lokala kunder.

Plats: Birger Jarlsgatan 52, 114 29 Stockholm.

Frågor och ansökan: skickas till: [email protected]