Vad roligt, då är det kanske dig vi söker!

Vi på Hill&Knowlton letar efter dig som är intresserad av att göra din praktik med start i januari 2024, med fokus på uppdrag inom Corporate Communiations och Public Affairs. Vi är en global byrå med kollegor och kunder över hela världen. Du kommer jobba nära vår Sverigechef och de uppdrag hon är engagerad i, så du lär dig både om att driva affären och att jobba med innehållet.

Praktiktjänsten är på heltid och omfattar minst fyra månader.

Som praktikant skriver du utkast till pressmeddelanden och annat textmaterial, gör olika typer av researcharbeten, bidrar vid pitcharbete och mycket mer.
För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik, jobba både i team och även självständigt, samt vara nyfiken på att lära dig mer om våra kunder och deras branscher.

Vi söker efter en lagspelare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna, du är analytiskt lagd, har ett stort intresse för samhällsfrågor, en positiv inställning och ett genuint intresse för kommunikation.

Hill&Knowlton har 80 kontor runt om i världen och är speciellt starka inom Corporate Communications, Public Affairs, Sustainability och Marketing Communications. Byråns kunder är stora globala företag, både svenska och internationella samt lokala kunder.

Plats: Drottninggatan 94 i centrala Stockholm
Skicka din cv tillsammans med några rader som beskriver dig själv till vår Sverigechef på: [email protected]

Foto av Robert Eklund på Unsplash.