Om oss

H+K är ett internationellt PR-nätverk med över 2 000 strateger, innehållsskapare, mästerliga historieberättare och fler än 80 kontor över hela världen.

H+K levererar djup sektorkunskap och bred PR-expertis som gör det möjligt för oss att lösa våra kunders komplexa kommunikationsutmaningar. Vår bredd och vårt djup gör det möjligt för oss att samla den bästa expertisen och specialisterna för att skapa flexibla och kunniga team för våra kunder. Vårt arbetssätt är en blandning av strategi, kreativitet och innovation som stöds av data och analys.

Vår erfarenhet av förtjänade, köpta och ägda medier gör det möjligt för oss att skapa intressanta berättelser som har lokal relevans och global räckvidd.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är det som särskiljer H+K.

Att sätta rätt människor på rätt plats, vid rätt tidpunkt är något vi prioriterar. Med agil rörlighet som en av våra vägledande principer samarbetar vi över tidszoner, språk och kulturer för att hjälpa kunder att fatta välgrundade beslut och berätta övertygande historier. En sammankopplad och självgående nätverksbyrå med lokal relevans och global räckvidd.

Vi erbjuder en mängd specialistkompetenser, inklusive tidigare journalister, prisbelönta manusförfattare, talskribenter, politiska rådgivare, regissörer, animatörer, innehålls- och publiceringsstrateger, kreatörer samt beteende- och datavetare. Vi adderar kontinuerligt nya talanger och prioriterar mångfald samt satsar på att investera i vår personal för att säkerställa att de är så bra som de bara kan bli.

Läs mer om oss som arbetar på H+K i Stockholm

Vår expertis

Vårt löfte till våra kunder är att vi ständigt kommer att utvecklas för att hjälpa dem att möta de krav de ställs inför och att hjälpa dem att bättre kommunicera med allmänheten.

H+K levererar djup sektorkunskap och bred PR-expertis som gör det möjligt för oss att lösa våra kunders komplexa kommunikationsutmaningar. Vår bredd och vårt djup gör det möjligt för oss att samla den bästa expertisen och specialisterna för att skapa flexibla och kunniga team för våra kunder.

Vårt arbetssätt är en blandning av strategi, kreativitet och innovation som stöds av data och analys.

Sektorer

H+K levererar djup sektorkunskap och bred PR-expertis som gör det möjligt för oss att lösa våra kunders komplexa kommunikationsutmaningar.


Läs mer

Specialistkompetens

Vi tillhandahåller djuplodande specialisttjänster till våra kunder. Utöver vår kärnkompetens förnyas vi ständigt genom att utveckla nya kompetenser för att hjälpa kunder att övervinna de utmaningar som de står inför.
Läs mer

Produkter

Från att hitta rätt influencer till att mäta resultaten av en kampanj i realtid så har vi produkter och verktyg för att säkerställa att vi levererar högsta kvalitet från dag ett.


Läs mer

Vårt nätverk

En enkel och självbärande nätverksbyrå med lokal relevans och global räckvidd.

Vår prioritet är att fokusera på att bättre hjälpa våra kunder genom ett mer agilt, gränslöst och heltäckande nätverk. Att sätta rätt människor på rätt plats vid rätt tidpunkt är vår prioritet.

Vi har etablerat bästa praxis för att arbeta som ett enhetligt och smidigt team. Vi samarbetar, levererar insikter och skapar kampanjer som har lokal relevans och global räckvidd.

Vårt nätverk används i olika grader för olika kunder. För vissa kunder arbetar vi med våra internationella kollegor för kreativa kampanjer; samla in lokala insikter eller för att få kulturell förståelse för att forma våra idéer. För andra kunder arbetar vi med ett kontor för marknadsspecifika aktiviteter eller via en effektiv hubbmodell för konsekvent leverans av hög kvalitet över flera marknader.

H+K kan vara ett nav för över 80 kontor som arbetar med globala kunder och deras lokala intressenter.

Visa våra kontor
Visa våra partnerbyråer