Ledning

Åsa Mogerud

VD
Läs bio

Åsa hade sin första anställning på Hill+Knowlton Strategies redan 2004. I januari 2006 hyrde moderaterna in henne till sitt riksdagskansli för att hon där skulle leda arbetet med Alliansens spurtkampanj ”100-timmars-kampanjen” – det blev åtta år. När Alliansen vann valet blev Åsa erbjuden arbete i Regeringskansliet, på Statsrådsberedningen i statsministerns kansli. Åsa var politiskt sakkunnig i olika roller från statsministerns första dag, till hans sista i och med valförlusten 2014.

Idag är Åsa Account Director och tf vd på Hill+Knowlton Strategies i Sverige. Hon är kommunikationsrådgivare primärt inom corporate communications och public affairs med passion för strategiskt och taktiskt kommunikationsarbete. Det övergripande perspektivet om corporate reputation ligger Åsa varmt om hjärtat och hon arbetar med bilden och uppfattningen av företaget eller organisationen framför sina ögon i det förändringsarbete som kunder önskar göra.

Åsa är van moderator och hon arrangerar ofta workshops och liknande sammankomster.


Läs artiklar av Åsa Mogerud

Carsten Carlsson

CCO
Läs bio

Carsten Carlsson har arbetat på Hill + Knowlton Strategies i Stockholm sedan 2014. Carstens fokus är att stödja kunder inom B2B- och B2C-kommunikation. Carsten Carlsson har mer än 20 års erfarenhet av företagskommunikation, marknads-PR, krishantering, förändringshantering, problemhantering, Public Affairs och digital strategi / social medier.

Carsten har arbetat med och för några av världens ledande företag och varumärken, inklusive Procter & Gamble, Alere, GSK, Bayer Healthcare, General Mills, Google, Youtube, Kellogg’s, Telenor, 3, LG Electronics, Stanleybet och UFC. Han har dessutom varit stöd för destinationer som Puerto Rico, Antalya, Riga för att nämna några. Hans ledarerfarenhet inkluderar global chef för extern kommunikation på DeLaval International, vd på Grayling Stockholm, partner och vd Firefly Communication Nordic, kommunikationschef inom Telia-gruppen i Sverige för att nämna några.

Carsten är styrelseledamot i Misa, ett företag som erbjuder arbetsorienterad daghemaktivitet för personer med funktionsnedsättning. Carsten har en kandidatexamen i kommunikationsvetenskap.


Läs artiklar av Carsten Carlsson

Mikael Petrovic Wågmark

Account Director
Läs bio

Nuvarande position

Mikael har jobbat på Hill+Knowlton Strategies i Stockholm sedan 2020. Han stöttar först och främst kunder inom corporate communication. Några av de kunder Mikael arbetar/har arbetat med är Spotify, Tata Consultancy Services, Lendo, Huawei och Kry.

Tidigare erfarenhet

Mikael har mer än 20 års erfarenhet av journalistik, corporate communication, PR, krishantering, förändringskommunikation och digital kommunikation. Han har lång erfarenhet från energibranschen och har arbetat både på Vattenfall och E.ON i roller som Vice President Media Relations and Editorial och Head of Corporate Communication. Innan Mikael gick över till att arbeta med kommunikation på företagssidan jobbade han som journalist, till största delen på Sveriges Television.

Utbildning

Mikael är utbildad journalist och har en politicies magister med statsvetenskap som huvudämne och en kandidatexamen i tyska. Han har också studerat franska.


Läs artiklar av Mikael Petrovic Wågmark
Ingen ledare att visa