Ledning

Åsa Mogerud

VD
Läs bio

Åsa hade sin första anställning på Hill+Knowlton Strategies redan 2004. I januari 2006 hyrde moderaterna in henne till sitt riksdagskansli för att hon där skulle leda arbetet med Alliansens spurtkampanj ”100-timmars-kampanjen” – det blev åtta år. När Alliansen vann valet blev Åsa erbjuden arbete i Regeringskansliet, på Statsrådsberedningen i statsministerns kansli. Åsa var politiskt sakkunnig i olika roller från statsministerns första dag, till hans sista i och med valförlusten 2014.

Idag är Åsa Director och vd på Hill+Knowlton Strategies i Sverige. Hon är kommunikationsrådgivare primärt inom corporate communications och public affairs med passion för strategiskt och taktiskt kommunikationsarbete. Det övergripande perspektivet om corporate reputation ligger Åsa varmt om hjärtat och hon arbetar med bilden och uppfattningen av företaget eller organisationen framför sina ögon i det förändringsarbete som kunder önskar göra.

Åsa är van moderator och hon arrangerar ofta workshops och liknande sammankomster.


Läs artiklar av Åsa Mogerud

Jessica Bissmark

COO
Läs bio

Jessica Bissmark började på Hill+Knowlton Strategies i februari 2022 som COO och leder våra Corporate Communications- and Public Affairs-team.

Jessica har kommer nämast från rollen som Head of Public Affairs Nordics på Klarna och har nästan 20 års erfarenhet av företagskommunikation, medierelationer, opinionsbildning och politiskt kampanjarbete. Hon är expert på krishantering med erfarenhet av att hantera ett stort antal incidenter samt att hålla föreläsningar och vara kundrådgivare.

I tidigare rådgivande roller har hon erfarenhet från branscher som tech, bank, detaljhandel, bygg och skogsbruk. Varumärkena inkluderar Teracom, Huawei, Teknikföretagen, IKEM, Indiska och Myrorna.

Tidigare roller inkluderar kommunikations- och hållbarhetschef på det världsledande förpackningsföretaget BillerudKorsnäs, presschef på Centerpartiet och Account Director på Kommunikationsbyrån Springtime/H&H Group.

Jessica är engagerad i lokalpolitik i Stockholm samt som volontär på ett Unizon Women’s Shelter.


Läs artiklar av Jessica Bissmark

Carsten Carlsson

CCO
Läs bio

Carsten Carlsson har arbetat på Hill + Knowlton Strategies i Stockholm sedan 2014. Carstens fokus är att stödja kunder inom B2B- och B2C-kommunikation. Carsten Carlsson har mer än 20 års erfarenhet av företagskommunikation, marknads-PR, krishantering, förändringshantering, problemhantering, Public Affairs och digital strategi / social medier.

Carsten har arbetat med och för några av världens ledande företag och varumärken, inklusive Procter & Gamble, Alere, GSK, Bayer Healthcare, General Mills, Google, Youtube, Kellogg’s, Telenor, 3, LG Electronics, Stanleybet och UFC. Han har dessutom varit stöd för destinationer som Puerto Rico, Antalya, Riga för att nämna några. Hans ledarerfarenhet inkluderar global chef för extern kommunikation på DeLaval International, vd på Grayling Stockholm, partner och vd Firefly Communication Nordic, kommunikationschef inom Telia-gruppen i Sverige för att nämna några.

Carsten är styrelseledamot i Misa, ett företag som erbjuder arbetsorienterad daghemaktivitet för personer med funktionsnedsättning. Carsten har en kandidatexamen i kommunikationsvetenskap.


Läs artiklar av Carsten Carlsson
Ingen ledare att visa