Ledning

Åsa Mogerud

VD
Läs bio

Åsa är vd för Hill+Knowlton Strategies i Sverige.

Åsa är specialiserad inom B2B-kommunikation. Hennes andra fokusområden är Public Affairs, medierelationer, förändringskommunikation och employer branding. Hon har stor erfarenhet av att utveckla och implementera strategier som ger mätbara affärsresultat.


Läs artiklar av Åsa Mogerud

Carsten Carlsson

CCO
Läs bio

Carsten fokuserar på att stödja kunder brett inom kommunikation. Han har mer än 25 års erfarenhet av företagskommunikation, marknads-PR, krishantering och medierelationer. Carsten har arbetat med några av världens ledande företag såsom Procter & Gamble, GSK, General Mills, Google, Youtube, TCS, Huawei, B&O, Sennheiser, Telenor, 3 och LG Electronics.

Hans ledarerfarenhet inkluderar global chef för extern kommunikation på DeLaval International, chef för Corporate Communications på Grayling och kommunikationschef inom Telia-koncernen. Carsten har även ett engagemang som styrelseledamot i Misa, ett företag som erbjuder arbetsinriktad verksamhet för människor med någon form av funktionsnedsättning. Misa samarbetar med kommuner, Arbetsförmedlingen, skolor, socialpsykiatrin, boenden samt näringslivet.


Läs artiklar av Carsten Carlsson

Jessica Bissmark

COO
Läs bio

Jessica har mer än 20 års erfarenhet av politik och kommunikation. Under åren har hon hunnit med det mesta inom kommunikation, men har ett särskilt gott öga till hållbarhetskommunikation, medierelationer och opinionsbildning. Hon har tidigare jobbat inom både fintech och skogsbranschen, både lokalt och globalt. Utöver att bistå kunder ser Jessica till att hinna med ett brinnande samhällsengagemang och sysslar med lokalpolitik och med volontärarbete.


Läs artiklar av Jessica Bissmark
Ingen ledare att visa