Mat och dryck


Tillbaka

Maten vi äter, hur vi skaffar den och vad den betyder för oss förändras nästan lika snabbt som medielandskapet.

Vårt team har den erfarenhet och specialistkunskap som krävs för att navigera i det stora landskapet för mat och dryck, konsumtionsvaror samt snabbmat och kan då hjälpa våra kunder att bygga relationer med konsumenten, odla varumärkeslojalitet bland ”allierade” och berätta deras berättelser effektivt – både online och offline.

Vi är stolta över vår djupgående kunskap om sektorn. Vi har regelbunden och kontinuerlig kontakt med viktiga opinionsledare, näringsexperter, branschorgan, influencers och media. Våra kontakter över hela sektorn går ej att toppa.

Som team är vi också stolta över att vara nyfikna, utmana normer och omfamna ny teknik för att engagera och interagera med rätt målgrupper.

Oavsett dina kommunikationsbehov inom mat- och drycksektorn kan vi hjälpa till.

Carsten Carlsson

CCO

Our Mat och dryck news + insights

Specialistkompetens

Vi integrerar kärndiscipliner för att kunna leverera en djup branschkunskap i kombination med specialistområden inom 'idéer + strategi', 'innehållsskapande' och 'publicering'.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer