Hill+Knowlton Strategies rekryterar Carina Berg som Account Manager från Agency PR och stärker sitt erbjudande inom PR för konsumentprodukter, influencer marketing samt projektledning för nyckelkunder.

– Det ska bli otroligt kul att få jobba med så kompetenta kollegor som alla på H+K är. Från mitt första möte genom hela processen har deras engagemang och kunskap lyst igenom. Jag är peppad på att få ta del av all den styrka och kunskap som finns på en global byrå som H+K med ett starkt nordiskt erbjudande och samtidigt få bidra med min erfarenhet inom konsumentnära marknads-PR, säger Carina Berg.

Carina Berg kommer närmast från uppdrag som Account Manager vid Agency PR och fortsätter i den rollen hos Hill+Knowlton Strategies men nu för globala kunder. Hon kommer att ansvara för projektledning för några av H+K’s viktigaste kunder och stärka erbjudandet bland annat inom marknads-PR och influencer marketing.

– Det känns fantastiskt att välkomna Carina till oss på H+K. Hon är en kanonrekrytering och en viktig pusselbit i Hill+Knowltons fortsatta tillväxt. Med sin gedigna konsulterfarenhet stärker Carina arbetet för några av våra nyckelkunder och samtidigt är hon en stor tillgång för nya kunder i segment där vi växer, säger Åsa Mogerud, tf VD hos Hill+Knowlton Strategies Sverige.

Carina gör sin första dag hos Hill+Knowlton Strategies 22 april.

 

För mer information:

Åsa Mogerud, tf VD Hill+Knowlton Strategies Sverige
+46 70-111 06 16
asa.mogerud@hkstrategies.com

Carina Berg, Account Manager Hill+Knowlton Strategies Sverige
+46 70-893 50 39
carina.berg@hkstrategies.com