Våra medarbetare

Ledning

Åsa Mogerud, Stockholm

Åsa Mogerud 

asa.mogerud@hkstrategies.com 
+46 701 110616  
 
VD
 

Åsa arbetar både strategiskt och operativt med kunder som vill stärka sitt varumärke genom extern kommunikation. Ofta med börsnoterade bolag inom flertalet sektorer som bl.a. industri och läkemedel. Hon har en examen i statsvetenskap och medie- och kommunikationsvetenskap och arbetade mellan 2006-2014 i Fredrik Reinfeldts stab.

Carsten Carlsson, Stockholm

Carsten Carlsson 

 

CCO/Senior kommunikationsrådgivare

Carsten hjälper kunder inom strategi, varumärke, kris, medierelationer med mera. Kunder som behöver stöd med kommunikationsplaner, utbildningar, strategiska vägval och liknande. Carsten har erfarenhet från olika branscher och hjälpt varumärken inom telekom såväl som champagne och glass.

Market communications

Kaisa Lundberg, Stockholm

Kaisa Lundberg 

 
Senior kommunikationsrådgivare
 

Kaisa arbetar främst inom marknadkommunikation och PR där hon hjälper kunder med bland annat varumärkesbyggande, strategi, medierelationer och kris. Hon har erfrenhet från många olika branscher som till exempel mat & dryck, lifestyle och tech. Kaisa har tidigare varit PR-ansvarig på kundsidan inom skönhet och har internationell erfarenhet från att ha bott flera år i Italien, USA och Spanien.

Sandra Hellström, Stockholm

Sandra Hellström 

 
Projektledare
 

Sandra arbetar som projektledare med fokus på marknadskommunikation där hon hjälper kunder med bland annat strategi, medierelationer och produktlanseringar. Hon har erfarenhet från en rad olika branscher såsom tech, lifestyle och mat & dryck.

Carina Berg, Stockholm

Carina Berg 

carina.berg@hkstrategies.com 
+46 708 935039  
 
Projektledare
 

Carina projektleder kunduppdrag inom marketing- och corporate communications. Hon är även PR-specialist och stöttar kunder både strategiskt och operativt. Carina har studerat Medie- och kommunikationsvetenskap samt PR på Berghs där hon regelbundet blir anlitad som föreläsare.

Patric Backlund, Stockholm

Patric Backlund

 
PR-specialist 
 

Patric arbetar med medierelationer, marknads-PR och att ta fram datadrivna insikter. Han har arbetat med de flesta av byråns kunder inom teknikområdet sedan 2007. Patric har ett förflutet som skribent på IDG såväl som erfarenhet från flera år inom spelbranschen.

Daniel Backlund, Stockholm

Daniel Backlund 

 
Projektledare
 
Daniel Backlund jobbar som kommunikationskonsult på H+K i Sverige. Som en del av teamet är Daniels främsta uppgifter att stötta kunder inom marknadskommunikation och PR.

Yosef Newton

 
Kommunikationskonsult
 

Yosef arbetar med att stötta kunder inom marknadskommunikation. Som konsult jobbar han främst med PR, omvärldsbevakning och rapportering. Han har en examen i strategisk kommunikation och har tidigare erfarenhet av kreativt arbete och content-skapande.

Public affairs och corporate communications

Mikael Petrovic Wågmark, Stockholm

Mikael Petrovic Wågmark 

@hkstrategies.com 
+46 725-009580  
 
Senior kommunikationsrådgivare
 
Mikael är senior kommunikationsrådgivare inom corporate communications och ansvarig för vårt energierbjudande. Han arbetar också med kunder inom bland annat läkemedel och säkerhet. Mikael har tidigare arbetat som presschef och journalist och har en magisterexamen i bl a statsvetenskap, journalistik och tyska.
Daniel Nord, H+K Sweden

Daniel Nord

 
Kommmunikationsrådgivare
 
Daniel är rådgivare inom corporate communications. Han leder det dagliga arbetet för flera av byråns kunder och är främst inriktad mot tech. Daniel har en bakgrund som skribent.
Cecilia Magnusson, Stockholm

Cecilia Magnusson 

 
Kommunikationskonsult
 

Cecilia ansvarar för projektledningen av uppdrag främst inom corporate communications och arbetar även med kundprojekt inom internkommunikation. Hon har erfarenhet av att arbeta med en variation av branscher såsom återvinning, teknik, IT, turism och försäkring. Cecilia har en kandidatexamen inom Medie- och kommunikationsvetenskap.

Max Olderius, Stockholm

Max Olderius

 
Kommunikationskonsult
 

Max arbetar som PR-konsult inom corporate communications teamet där han främst jobbar med research, medierelationer, och rapportering. Max har en examen från Medieinstitutet i Digital Marknadsföring samt har en bakgrund inom digital annonsering och e-handel.

Emmy Henriksson, Stockholm

Emmy Henriksson

 
Kommunikationskonsult
 

Emmy Henriksson arbetar framför allt med kunder inom Public Affairs och Corporate Communications. Bland mycket annat ger hon kunder medierådgivning, tar fram bakgrundsmaterial, skriver pressmeddelanden och arbetar fram kreativa koncept.

Ulf Mårtensson

 
Senior rådgivare
 

Ulf Mårtensson är mångårig rådgivare och tidigare kommunikationschef på Statsrådsberedningen, Arbetsmarknadsdepartementet och TCO. Med sin politiska kunskap och bakgrund är Ulf Mårtensson en viktig del i Hill+Knowlton Strategies erbjudande inom public affairs.

More Work