Virtuell träning


Tillbaka

I och med att fysiska möten har reducerats till ett absolut minimum på grund av den rådande situationen finns det ett ökande behov för företag att ha en digital närvaro. Att ha nödvändiga färdigheter och strategier på plats är inte längre bara affärskritiskt; det har blivit ett krav för företagets överlevnad. Företag och organisationer måste anpassa sig och hitta nya sätt att representera sig själva på ett effektivt och lämpligt sätt.

Oavsett om det gäller att hantera en medieintervju via Skype, delta i ett av de många nya digitala evenemangen eller leverera information till en intern publik kan vi stödja ert företag för att förbereda er för virtuella framträdanden. Från virtuell träning för grupper och individer, till presentationsutbildning och generalrepetitioner har vårt team av experter verktygen och erfarenheten för att säkerställa att ditt företag och dina medarbetare är redo.

 

Vår virtuella medieutbildning kommer att genomföras antingen individuellt eller i små grupper med två till tre personer och kommer att förbereda dig för att hantera en virtuell intervju med media via Skype, Zoom eller andra plattformar. Du får tips om hur du agerar autentiskt och skapar en relation med journalister, lär dig att förstå journalistens roller och mål och hur du för fram dina budskap och publiceringsvänliga citat. Våra experter kommer att utrusta dig med färdigheter och kunskaper om hur du kan ge intervjuer från din bärbara dator eller telefon där vi även filmar och spelar upp övningsintervjuer med tydlig och heltäckande feedback.

Att hålla en virtuell presentation kan vara en utmaning även för de mest erfarna. Våra experter hjälper dig att framstå med både auktoritet och värme även via skärm. Via en-till-en- eller gruppövningar ger vi råd för hur du gör din visuella presentation så övertygande som möjligt. Vi visar hur du tar fram rätt budskap, använder rätt tonalitet och språk samt sätter upp rätt struktur och flöde i presentationen för att fånga publikens intresse. Vi kommer dessutom att ta upp andningstekniker som underlättar att styra din röst och hur du presenterar ditt innehåll.

Den här utbildningen fokuserar på hur man förstår de olika parametrarna som krävs för att säkerställa ett framgångsrikt virtuellt möte, inklusive att välja rätt format, effektiv planering och att hålla tidsramar. Våra experter kommer att gå igenom hur du förstår din publik såsom vad deras önskade resultat och förväntningar är. Vi visar dig hur du skapar och levererar relevanta budskap, förstår rätt kommunikationsstil och hur du lyckas engagera alla deltagare i samtalet, inklusive de som är mindre benägna att delta i samtalet.

Att delta i virtuella möten kan kännas skrämmande då de sker bakom en skärm. Den här utbildningen kommer att ge mindre vana deltagare självförtroende till att prata, hur man ifrågasätter på rätt sätt och hur man ramar in ett argument. För ledande chefer i olika positioner kommer vi att fokusera på hur de ska leda, ha närvaro och hur de engagerar alla deltagare. Denna utbildningsmodul levereras via två 90-minuterspass och är lämplig för upp till fem deltagare på junior och chefsnivå samt upp till tre för chefer på ledningsnivå. Utbildningen kan också hållas individuellt.

Den här utbildningsmodulen fokuserar på att förstå principerna för krishantering och hur media agerar i en kris. Våra experter kommer att gå igenom tekniker för anseendehantering, inklusive att granska riskområden och diskutera kommunikativa sårbarheter. Vi visar dig hur du förstår och prioriterar dina intressenter, hur du utformar krisuttalanden och våra rekommendationer på vad du bör och inte bör göra när du kommunicerar under en kris.

Via fyra sessioner på en timma vardera hjälper vi dina chefer att utveckla sin egen ledarstil och lära sig att få auktoritet; även via en datorskärm. Våra experter kommer att visa dig hur du får rätt virtuella färdigheter, inklusive hantering av sociala medier och kriskommunikation, och hur du skriver och ger imponerande tal för virtuella konferenser. Utöver förberedelser för att hantera media kommer vi att dela specifika tips och tekniker för hur du på ett säkert och tydligt sätt levererar IR-kommunikation virtuellt.

Denna svit med utbildningsmoduler är utformad för att hjälpa chefer att kommunicera med empati under utmanande tider. Modulerna inkluderar: Understanding Personality Types, som definierar det bästa sättet att kommunicera, informera och engagera sig med olika personlighetstyper på ett mänskligt sätt. Vi täcker också Empathy Training för att hjälpa ledare att känna igen och förhålla sig till andras känslor, utveckla nödvändiga interpersonella färdigheter, styra känslor och aktivt lyssna samt utveckla en ram för att hantera kommunikation i en konflikt. Compassionate Communications ger ledare förståelsen för vad det innebär att vara medkännande i en professionell miljö, förstå de viktigaste delarna av medkännande kommunikation, visa medkännande ledarskap och hur man kan återanvända ditt företags värderingar och kultur för att fokusera på att vara medkännande vid en tidpunkt då allmänheten ser detta som kritiskt. Slutligen är Mental Wellbeing avgörande för en framgångsrik och produktiv organisation. Denna modul hjälper ledare att förstå tecknen på att någon har det mentalt jobbigt och ger verktyg för att ta hand om mental hälsa och stödja andra i svåra tider.

Virtuell träning utförs i samarbete med Knowledge+, vår kommunikationsutbildningsakademi som levererar ackrediterad och skräddarsydd coaching till kommunikationspersonal. Knowledge+ erbjuder ett brett utbud av kurser som kompletterar vårt utbud av virtuella träningar och utbildningar, inklusive medieträning och krishantering.

Sektorer

H+K levererar djupa branschkunskaper i kombination med specialiserade kompetensområden. Vi förstår våra kunders ekosystem och hur man engagerar deras målgrupper.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer