Partnermarknadsföring


Tillbaka

Från de största händelserna till de största namnen, vi är alltid i händelsernas centrum.

Vårt Partnership Marketing-team har den kompetens och expertis för att rådge varumärken, rättighetsinnehavare och organisationskommittéer. Varumärken som adidas, Gillette och HSBC har litat på H+K för att göra sina kampanjer berömda genom att skapa och leverera några av branschens mest hyllade och banbrytande projekt.

Vårt erbjudande är en mångfacetterad blandning av sektorkunskap och tjänstespecialisering som opererar inom i alla stora sporter, evenemang och kanaler. Teamet består av ett brett spektrum av experter över alla plattformar och discipliner, vilket betyder att vi levererar mot vad våra klienters ambitioner är, och alltid med fokus på att uppnå en positiv affärseffekt.

Sektorer

H+K levererar djupa branschkunskaper i kombination med specialiserade kompetensområden. Vi förstår våra kunders ekosystem och hur man engagerar deras målgrupper.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer