COVID-19 Intelligence + Advisory Communications Team (I-ACT)


Tillbaka

Företagens verklighet har förändrats och kommer att fortsätta att förändras till följd av COVID-19. Våra I-ACT-konsulter arbetar för att minska risker, bygga anseende och påskynda tillväxt. De ger kunderna insikter och integrerade kommunikationstjänster som är nödvändiga för att navigera i denna nya verksamhetsmiljö.

Typologier för affärsmiljöer

Samtidigt som vi arbetade med kunder för att effektivt hantera de nuvarande omständigheterna, observerade och identifierade våra experter en konstellation av olika typologier för dagens affärsmiljöer. Att kategorisera företag i dessa typologier garanterar att teamet fokuserar på att leverera expertis och råd skräddarsydda efter de specifika utmaningar som varje varumärke upplever.

Vissa marknader har försvunnit eller tillfälligt upphört. Om ditt företag jobbade mot en marknad som nu har försvunnit, hur utvecklar du en strategi för att återuppfinna och starta om ditt företag med effektiv kommunikation på en ny typ av marknad?

Affärskrav: Reinvent + Restart

Exempel på branscher / sektorer: Restauranger, bio / underhållning

Vissa marknader har satts på paus under Corona och kommer snabbt att starta igen på nytt sätt i framtiden. Om det gäller ditt verksamhetsområde, hur säkerställer du en snabb återhämtning?

Affärskrav: Refresh + Re-launch

Exempel på branscher / sektorer: Resor + turism, flygbolag

Förändrade och utvecklade marknader kommer sannolikt inte att återgå till sina tidigare sätt att fungera. De har utvecklats till nya marknader som kombinerar element från det gamla med delar av det nya. Vilka är de nya marknaderna som din verksamhet nu verkar på och hur kommer du att anpassa dig för att komma in på dem?

Affärskrav: Resume + Adapt

Exempel på branscher / sektorer: Detaljhandel, sport, underhållning

Teknikutveckling och innovation har påskyndat och utvecklat marknader flera år snabbare än vi någonsin kunde föreställa oss. Hur påskyndar du och utvecklar din affärs- och kommunikationsstrategi för att dra fördel av dessa möjligheter?

Affärskrav: Accelerate + Evolve

Exempel på branscher / sektorer: Näthandel, kommunikation + teknik, onlinekommunikation, hemunderhållning, logistiktjänster

Nya marknader föds ur det ”nya normala”. Hur drar vi nytta av dessa nya marknader?

Affärskrav: Innovate + Grow

Exempel på branscher / sektorer: Kommunikation + teknik

Lokal expertis + globala insikter

Företag måste förstå och hantera denna miljö på olika sätt där de kan använda kommunikation som ett verktyg för att hjälpa dem att lyckas anpassa sig i detta nya affärslandskap.

Vårt I-ACT-team samlar lokal lagstiftningskompetens med globala insikter och omfattar politiska, policy- och reglerande frågor kombinerat med mänskliga och kulturella frågor, kartlagt mot de fem typologierna.

Plan Forward

Utöver vårt specialiserade I-ACT-team, har vi en svit med Plan Forward-produkter och -tjänster anpassade efter både det nuvarande och förväntade läget som skapats av COVID-19. Sviten kan appliceras tillsammans eller individuellt med produkter eller tjänster för kunder, både lokalt och globalt, när de anpassar sig till den föränderliga verksamhetsmiljön.

För mer information, maila IACT@hkstrategies.com.

Sektorer

H+K levererar djupa branschkunskaper i kombination med specialiserade kompetensområden. Vi förstår våra kunders ekosystem och hur man engagerar deras målgrupper.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer