Innehåll + publicering


Tillbaka

Vad är vår Innehåll + publiceringsstrategi?
Det är en fråga som vi ofta får och det kan betyda många olika saker. Hos H+K är våra team för innehålls- och publiceringsstrategi de som räknar ut vem vi skapar innehåll med, vilket format som behövs och var det ska ligga. Detta är baserat på målgruppens beteende och en djup kulturell förståelse för hur och varför människor konsumerar innehåll idag.

Vem?
Teamet vet när man ska producera varumärkesinnehåll eller när det ska göras i samarbete med en publikation, ett community eller opinionsledare. De vet när det är rätt att arbeta med influencers – och vem dessa influencers behöver vara. De kommer att introducera dig till dem, tillhandahålla bästa praxis och få dina samarbeten att ge resultat.

Vad?
De vet allt om redaktionella, djupgående eller lättsmälta artiklar, video och även ljud. De visar dig de senaste sociala formaten – och förklarar hur och varför de fungerar. De kommer att dela med sig av bästa praxis från ett medielandskap som ständigt förändras och bevisa varför en konsekvent visuell identitet tvärs över allt vi skapar är så viktigt.

Var?
De kommer att berätta hur och varför man använder olika kanaler. De tar hand om globala nyhetsrum, sociala strategier, influencerkontakter och marknadsföringsprogram med flera kanaler för innehåll som sträcker sig från allt mellan e-post till webb. De ger dig en strategisk synvinkel på köpt media och native-annonsering, hur du integrerar sökbeteende och visar dig konsumentresan över flera beröringspunkter.

Content NEXT
Teamet är ivriga för att veta vad som kommer härnäst. Content NEXT är vår globala gemenskap av innovationsdrivna C+Pers; de som fascineras av att utveckla former av innehåll + publicering. Det handlar inte om att jaga trender för sakens skull, utan att fatta informerade beslut baserade på data som utgörs av vad publiker av olika slag använder just nu.

Nästa generations partners – Förser åtkomst till förlag, gemenskaper och plattformarna som utmärker sig. Vårt föredragna partnernätverk är redo att snabbt aktiveras när du behöver dem. Från Spotify till TRIBE, amazon till Vice; vi känner människorna du behöver känna, hur man arbetar med dem, lärdomar, priser och mycket mer.

Nästa generations inflytande – vi använder smart teknik för att koppla samman vårt globala nätverk av influencer-kompetens så att våra kunder får direkt tillgång till rätt personer, i rätt utrymme, på ett integrerat sätt. Från vår egen portfölj av talanger som vi har lyft fram som framtidens röster, till de mer etablerade påverkarna inom företagsfrågor och till och med i nano- / mikrogräsrotsarmén, har vi direkta relationer med de människor du behöver känna.

Nästa generations format – ett steg längre än de senaste formaten från Facebook, vi dyker djupare in i konsument- och affärsanpassning av format och utforskar varför ett fungerar över ett annat. Vi samarbetar med experter på konsumentinsikter för att ge en global syn på ”vad” på ett sätt som är mycket mer än att bara berätta för kunden att de ska ”använda video”.

Vikki Willimott

Global Head of Content + Publishing

Relaterade projekt

Our Innehåll + publicering news + insights

Sektorer

H+K levererar djupa branschkunskaper i kombination med specialiserade kompetensområden. Vi förstår våra kunders ekosystem och hur man engagerar deras målgrupper.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer