Beteendevetenskap


Tillbaka

Vårt team med specialister inom beteendeinsikter och strategier hjälper kunder att bättre tillämpa beteendevetenskap i kommunikation.

Som bransch har vi gått vidare från tiden då vår huvudsakliga kompetens var om hur media fungerar. När mer av vår kommunikation blir riktad direkt till målgruppen måste vi vara experter på hur människor tänker, beter sig och fattar beslut. Vi måste förstå de omedvetna såväl som de medvetna drivkrafterna bakom beteenden.

Vi kombinerar det senaste beteendevetenskapliga tänkandet med robusta forskningsfunktioner för att hjälpa kunder att skapa kampanjer som verkligen förstår och påverkar deras målgrupper.

Vårt specialiserade beteendeinsikts- och strategiteam har utvecklat en modell som heter SMARTER™, som används för att ge stöd och insikter till klientkampanjer.

Dan Berry

Global Director of Behavioral Science

Sektorer

H+K levererar djupa branschkunskaper i kombination med specialiserade kompetensområden. Vi förstår våra kunders ekosystem och hur man engagerar deras målgrupper.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer