Sport


Tillbaka

Passionen för sport är universell. Sport insipirerar som inget annat, oavsett land och språk. På H+K andas vi samma passion och tar med oss den i våra prisvinnande kampanjer.

Vi har varit bakom de största kampanjerna, sponsringarna och events inom sport i två decennier. De största varumärkena inom sport, inkluderat Adidas, Gillette och HSBC, har satt sin tillit till H+K:s kommunikationsexperter för att skapa välkända kampanjer, då H+K levererat några av branschens mest hyllade och banbrytande projekt.

Från de största evenemangen (Olympiska spelen, FIFA World Cups, Världsmästerskapen i Rugby, Wimbledon, The Open Championship) till de största namnen (Lionel Messi, Novak Djokovic, Jess Ennis, Rory McIlroy); vi är alltid där det händer. Vi är även uthålliga – vi har byggt långsiktiga kundrelationer och har därmed blivit betrodd partner till Adidas i över 20 år, Gillette i över 20 år och HSBC i cirka 15 år.

Vårt team med sportfanatiker är ständigt närvarande hos kundens målgrupp, vilket säkerställer att vi vet hur, varför och var de konsumerar det som ligger dem närmst hjärtat. När industrin har utvecklats har även vi det. Teamet utgörs av en bred variation av expert från olika plattformar och discipliner, vilket betyder att vi kan leverera oberoende vilka ambitioner kunden har och med fokus på att uppnå positiv inverkan på verksamheten. Vi producerar kampanjer för global och lokal publik.

Stora atleter slutar inte förrän de nått toppen. Det gör inte vi heller. Vårt team med innovatörer, kreatörer och strateger jobbar alltid mot nästa inspirerande arbete och vi slutar aldrig förrän jobbet är klart.

Carsten Carlsson

CCO

Specialistkompetens

Vi integrerar kärndiscipliner för att kunna leverera en djup branschkunskap i kombination med specialistområden inom 'idéer + strategi', 'innehållsskapande' och 'publicering'.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer