Hälsa + välmående


Tillbaka

Hälsa förenar oss alla. Oavsett om vi är friska eller sjuka är vår hälsa – och hälsan hos våra nära och kära, vårt samhälle och världen – bakgrunden till våra liv. För oss är patienterna först och främst människor.

Vårt mål är enkelt: att arbeta tillsammans och skapa program och innehåll som förbättrar människors liv. I nära samarbete med vårt beteende och insiktsteam tar vi det vi lär oss av patienter, familjer, nära och kära och vårdpersonal för att skapa innehåll och program anpassade efter behoven hos de människor de är utformade för att hjälpa.

Vi tycker att kombinationen av teknik och patientinsikt är en kraftfull motor för att berätta historierna och inspirera opinionsbildning som blir uppmärksammad, resulterar i förändringar, skapar stöd och gör en skillnad.

Vi har djup och bred expertis med ett globalt nätverk av hälsoexperter som anpassar idéer och kampanjer för att möta olika behov med avseende på språk, kulturella attityder och förändringar i sjukvårdssystem runt om i världen.

Vi är tålmodiga förespråkare, författare, filmskapare, farmaceuter, politiska nördar och många andra saker. Vi tar inte färdiga lösningar ”från hyllan”, vi sätter patienten först. Och vi älskar det vi gör.

Carsten Carlsson

CCO

Specialistkompetens

Vi integrerar kärndiscipliner för att kunna leverera en djup branschkunskap i kombination med specialistområden inom 'idéer + strategi', 'innehållsskapande' och 'publicering'.
Läs mer

Produkter

Bakom alla våra insiktsledda idéer och kommunikationsstrategier ligger en djup förståelse för data och analys, kreativitet, innovation och storytelling.
Läs mer