Imorgon går Årets Byrå av stapeln. Hill+Knowlton är nominerade och vi tar tempen på ledningsgruppen inför det stora avgörandet på Cirkus i Stockholm.

– Bara att vi är nominerade gör mig oerhört stolt – över våra medarbetare. Årets Byrå är en tävling som kunderna avgör och även om vi självklart siktar på att stå överst på pallen så betyder nomineringen att vi är en av de främsta byråerna i Sverige, säger Hill+Knowltons vd Åsa Mogerud.

– Tävlingen är ett kvitto på den relation och den kvalitet vi ger våra kunder. Nomineringen är en inspirationskälla för oss som arbetar på H+K men också ett bevis för uppdragsgivare och potentiella kunder att vi är en byrå att lita på och som levererar. För våra existerande kunder blir det en bekräftelse på att de redan är hemma, säger Carsten Carlsson, CCO och senior kommunikationsrådgivare.

Årets Byrå är Nordens största branschstudie där köpare av marknadsföring och kommunikation utvärderar sina kommunikationsbyråer.

– Givetvis är det roligt för alla våra medarbetare att få ytterligare ett bevis på att våra kunder ser och uppskattar hur vi kan bidra till att stärka deras affär, att våra kunder är nöjda och glada kunder, säger Jessica Bissmark, vice vd på Hill+Knowlton.