Talentech, expertleverantör inom HR- och rekryteringsverktyg, har valt Hill+Knowlton Strategies som ny samarbetspartner för sin externa kommunikation.

Talentech grundades 2019 efter en sammanslagning av sex branschledande HR-techbolag: HR Manager, Irecommend, ReachMee, Talmundo, Weekli och Webrecruiter. Företaget erbjuder sömlösa HR-processer för hela medarbetarresan – från att attrahera talang till offboarding. I dag har Talentech fler än 2200 kunder och 500 000 aktiva användare i Europa, och processar årligen 10 miljoner ansökningar genom sina system. Nu har PR-byrån Hill+Knowlton Strategies fått i uppdrag att sätta Talentech på kartan.

Imran Afzal, Talentech Sweden – Jag har tidigare jobbat tillsammans med konsulter från Hill+Knowlton och jag vet att jag får den kvalitet och kompetens som Talentech behöver. Vi vill öka vår varumärkeskännedom i Norden, samtidigt som vi har globala ambitioner. Då är Hill+Knowlton med sin blandning av lokal kunskap och internationella närvaro helt rätt, säger Imran Afzal, Group Marketing Director på Talentech.

PR-byrån Hill+Knowlton Strategies har fler än 80 kontor runtom i världen, bland annat i Stockholm. Det svenska kontoret röstades nyligen fram till en andraplats i Regis branschundersökning Årets Byrå, i kategorin ”PR & Kommunikation +15 MKR”. Samarbetet med Talentech inleds genom att byrån tar fram en kommunikationsstrategi för den nordiska marknaden.

– Vi är fantastiskt glada över att Talentech valt oss till sin samarbetspartner för extern kommunikation. Bolagets erbjudande med en central HR-plattform är unikt på marknaden, och med sina många kunder och användare har Talentech mängder av intressant data och insikter. Vi ser fram emot att vara med och positionera Talentech som den branschledare företaget är, säger Åsa Mogerud, vd på Hill+Knowlton Strategies i Sverige.

Team Talentech på H+K är:

Åsa Mogerud, Director
Daniel Nord, Senior Account Manager
Stian Vestermo, Account Manager

För mer information, vänligen kontakta

Imran Afzal, Group Marketing Director, imran.afzal@talentech.com

Åsa Mogerud, vd Hill+Knowlton Strategies Sverige, asa.mogerud@hkstrategies.com, 070-111 06 16